16 Kasım 2008 Pazar

Bakan denetlemesinden geçtik,notlar kırık!

haftasonu cumartesi sayın bakanım (Ali Türk abimiz tanımayanlar için)arılığımıza şeref verdi.Denetleme programı yoğun olduğundan hızlıca bir genel bakış yaptık beraberce.Bu kovan geçen seneden kalan en hırçın kovandı fakat bakandan mı korktu ne hırçınlık kaybolmuş.Kovan şu anda iki katlı fırsatnı bulursam tek kata indirmeyi düşünüyorum.
bu petek cerceve konmadığından yan duvara yapılmış dalak,bakanım olaya müdahale yaptı operasyonla aldı peteği

operasyonu ben yaptım alırım ben bunu dedi ve götürdü ne diyebiliriz bakan bu :)


denetlemede ikinci tur Oktay Bey in arlığı bir gezildi gerekli kontroller yapıldı



sonra saolsun ev sahibleri ağırladı bizi,bakan götürdü tabi kolestrol falan dinlemedi




güzel bir arıcılık muhabbetiyle sonuçlandı güzel bir gündü





5 yorum:

Şükrü KOCA dedi ki...

İsmail Bey sizin blogunuzu sürekli takip ediyorum. Bu hafta bakan da ziyaret etti. Artık reytinginiz daha da artar. Ayrıca böyle denetleme dost başına baksanıza hep kebapçıda son bulmuş. Zaten Ali Abinin her denetlemesi kebapçıda son buluyor. Keşke denetlemeye giderken bizi de götürse. İşlerinizde Allah kolaylıklar versin

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

İsmail genelde arıcılar arıları hırçınlaştırır.Şimdi kovanı açtın bir,kısa sürede yapman gerekeni yapacaksın.Bekledikçe arı saldırmaya başlar.Birde az işim var körüksüz yaparım diye körüksüz kovan açarsan vay haline.

Ama hırçın arı yokmudur vardır,Şile'de açıyordum dirseklerime kadar arı doluyordu sanki katil arılar gibi.Bu arı hırçın diyenler genelde hırçın arı görmeyenlerdir::)))

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

İsmail kardeşim merhaba,

sen gene iyisin be, denetlemede körüğü bile yakamayanlar varmış.
denetlemede hangi sorular soruyor en çok nelere dikkat ediyor biraz bilgi versen diyorum, benim bahçedeki duran ruşetide denetliyeceğim diyorda hani hazırlıkszız yakalanmıyalım:::))

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...
Bakan bu kolay mı,el koyar mı koyar.Mutlaka fırça da yemişsindir.

Kenbiloğlu dedi ki...

Merhabalar,

evet bakanla dolaşmanın keyfini bende yaşadım,her yerde ayrı bir hürmet,Zafer abi her yerden soru var bu ara ağırlıkla kışlamadan soru geliyor:))fırça da yedik yalan değil abi

selamlar herkese ,hazırlıklı olun...